grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

26 februar 2007

”Ei gave frå Herren”


Ja, slik er ei forstandig hustru omtalt i Bibelen (Ord. 19:14). For 50 år siden sendte Herren Gunvor i min veg, han såg at eg trengte henne som ektefelle og medarbeider gjennom livet. Så tok han henne heim til seg før mi eiga livstid var omme, og gav meg ei ny: Bjørg Nedland, NLM-misjonær i Tanzania 1968-91, operasjonssykepleier i Flekkefjord. Me er blitt glad i kvarandre og ser det som Guds vilje at me skal få vera til støtte og hugnad for kvarandre i dei dager og år som Herren fortsatt måtte gje oss. Me er ikkje sambuarar enno, det vert me først etter vielsen 21. april i Gyland kirke og bryllupsfest på Tonstadli. Me gler oss mykje til bryllupsdagen saman med våre nærmeste. Bjørgs hus i Flekkefjord vert heimen vår etterpå.

4 Comments:

 • Fint anonsert, far. Lev vel.

  By Blogger Kristen, at 28 februar, 2007 18:00  

 • Hei Tobias!

  Gøy å lese bloggen din. Ja, jeg må si du har fått deg en flott kjærest! Prøvde å sende en mail på den addressen du brukte, men det gikk ikke igjennom. Men håper vi snakkes til påske.

  May Britt

  By Blogger May Britt, at 03 mars, 2007 20:42  

 • Gratulerer med bryllupsdagen. Vi vil ønske dere bare det aller beste for framtiden. Varme hilsener fra Solveig og Øyvind

  By Blogger sbtjelle, at 21 april, 2007 17:04  

 • Dear friends.It is so nice to hear from you! Mungu awabariki sana! We have been in Haydom together with Björg. Now living in Finland.
  love Laila L

  By Blogger Mama Na mambo yake, at 06 april, 2010 10:40  

Legg inn en kommentar

<< Home