grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

01 november 2008

... mot storhendinger.


Nydelig november med solrikt turvêr.

Torsdag og fredag sat Bjørg og i timesvis på handlesenteret Amfi og selde lodd til julemessa vår i slutten av neste veka. Eg sat litt ekstra i staden for Olav Fjose som måtte til Sola og ta imot Anbjørg og gutten Aleksander - han fant ingen trivsel på den engelskspråklige skolen i Addis Abeba og det gjekk sjølsagt ut over mora også. Faren (dr.Kjell Magne Kiplesund) vert der på det koreanske sykehuset i AA ei tid framover i alle fall.

I dag har Bjørg vore på formiddagstreff og sunge sammen med Solveig Forseth. så fekk me oss ein fin timelang tur etterpå, og i kveld skal me til kyrkja her og høyre E.Skeies kantate "Visst skal våren komme". Sikkert ei fin oppleving!

Ellers har eg arbeidt med nettside for Flekkefjord Misjonslag og Felleslag, og i morgen bærer det til innvielse av Gyland Bedehus - der vil programmet fylle heile ettermiddagen. Me har kjøpt fine bordflagg (etiopisk og tanzaniansk) som takkegave til innvielsen - ei takk for forbønn og omsorg og ei påminning om at det framleis er unådde i Øst-Afrika.