grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

01 september 2010

Forbønnsemner

Jorunn med ny kirkeklokke 010910 I dag var ti venner samla hos misjonær Jorunn Hamre på Liknes til middag (wott, ris og smakfull salat) og kaffe og mange av Jorunns livfulle fortellinger frå Etiopia. Og så fekk vi demonstrert skipsklokka som skal bli kyrkjeklokke i Shakiso når tida kjem. 79-åringen reiser ut att til Etiopia 23.september, ganske mye eldre, men like ihuga og full av virkelyst som då ho reiste ut i 1959. Ho brenn for at evangeliet skal nå dei unådde.

I dag tar misjonær Øyvind Åsland over som ny generalsekretær i Misjonssambandet. Han skal leia ein sammensatt og mangfoldig organisasjon med sine mange misjonsfelt, skoler, foreninger og regioner, som er bundet sammen av dette eine: å nå mennesker heime og ute, unge og gamle, med evangeliet. Vi er stolte over å vere i ein organisasjon som har to slike misjonsgrepne medarbeidarar i sin midte. La oss be om styrke og innsikt for dei i deira arbeid!

1 Comments:

  • Tante Jorunn har mange fortellinger å fortelja, ja. Eg håper det kjem ei bok om livet hennar, enten som ho har forfatta, eller at ein anna person har skreve det. Om det gjer det så skal eg ha den i bokhylla mi i alle fall.

    By Blogger bokormen, at 02 september, 2010 09:51  

Legg inn en kommentar

<< Home