grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

15 desember 2012

Travel snøuke desember 2012

Så kom altså snøen, bildene her er tatt lørdag, i dag altså. Fortauene i byen vart nesten uframkommelige, og snøspadene måtte fram. Mandag hadde Bjørg vakt på sykehuset og etterpå var Musikklaget og sang julesanger både på Tjørsvågheimen og Sundeheimen - til glede for mange der.Tirsdag var det adventsmisjonsmøte på Bedehuset, med Arnfinn Røyland.


Familien Leif Helge og Maria Garvik kom til oss til middag onsdag. Torsdag var det bakedag for oss. Fredagen bar det til Tonstadli der 60 misjonsvenner var samla til førjulsfest/julebord (som me betalte kr. 300 kvar for å vera med på - til inntekt for misjonssenteret vårt). Birger Helland skulle ha komme frå Sandnes for å delta på festen, men vart stoppa av uværet i Rogaland og måtte snu. Ove Sandvik tok hans plass og hadde andakt over eit fint juleevangelie i Jes 25:9 På den tid skal de si: Se, der er vår Gud, ham som vi ventet på, at han skulle frelse oss. Dette er Herren som vi ventet på. La oss fryde og glede oss i hans frelse.


Fredag ringte ein av eldstene i Frikirken og spurte om eg kunne ha preika der søndags kl. 11.00 fordi pastoren deira var blitt sjuk. Eg sa ja til det og fant fram teksta frå joh. 5:24, 31-36 og vers 39-40. Kva får oss i dag til å halde fast på Jesus som vår einaste frelsar. Kva gjer me når tvil og usikkerhet  kjem til i livet vårt? Me held fast på det som står skrive i Salme 37:5: Legg din vei i Herrens hand! Stol på han, så griper han inn. Det var dette fedrene våre gjorde, og det har holdt for oss også inntil i dag.