grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

19 februar 2007

Fastelavenssøndag hos kjæresten

Ein fin og solrik søndag i Flekkefjord, på besøk hos kjæresten min, Bjørg! Venner til kvelds lørdag, gudsteneste på Gyland kapell søndag, tur til Lilleheia om ettermiddagen, og søndagskvelden på bedehuset der Bjørg deltok med kremboller og i musikklaget. Reidar Mæstad talte om Jesus som ga den blinde synet igjen, og Kjell Svindland leia musikklaget som han "alltid" har gjort. Avslutninga med boller og kaffi ga oss tid til samtale med gamle venner og nye kjenningar. Ei trivelig helg!

4 Comments:

 • Hei Tobias!
  Fantastisk å lese "historien din" på bloggen. Har gått igjennom de forskjellige postene, fasene. Du er ærlig og du er grunnfestet. Så var det overraskende, men veldig kjekt å lese denne siste om Bjørg. Guds signing!
  Takk for at vi har fått bli kjent med deg, Tobias. Takk for det du deler, og takk for kallsstyrkelsen, som mailen din i sannhet var.

  By Anonymous Anonym, at 20 februar, 2007 21:57  

 • Hei!
  Er misjonsmann som rett som det er ,er innom på bloggen din for å lese kva gode innlegg du har.
  Har vært inne å lest på bloggen din litt... eg må sei eg er overgidd over dette innlegget. Kona di er jo så vidt blitt kald i grava å då er du hjå ei ny.. Du kunne nå ha venta for barna dine si skuld hvertfall.
  Men du om det,å bryllup skulle det visst og vera snart.. Nei dette blei for drøyt tykte eg.
  Kva med ongane? Kva seier dei?
  Guds signing vidare?

  By Anonymous Anonym, at 24 februar, 2007 01:57  

 • Hei til anonym misjonsvenn (som skriver kl 2 om natta) og andre som er innom fars hjemmeside.
  Far har fått seg en kjærest, OG SØNNENE ER GLAD FOR DET OG GRATULERER. Far 'mistet' mor gradvis i løpet av mange år. Han har så og si levd alene de siste årene, og før det var mor fars pasient i lang tid. Det er klart far vil ha noen å dele godt og vondt med, noen å leve sammen med og noen som også kan gi han noe, etter alt det han gav av seg til mor de siste år. Far og mor hadde mange gode år sammen, og de var trofaste 'inntil døden skilte dem'.
  Men det kom som et sjokk på oss sønnene også, meldinga om en ny kjærest. Men sjokket har stilnet nå, fordi det er flere måneder siden vi som de første fikk høre om dette. Far har sørget over tapet av sin kjære kone, slik vi har sørget og fremdeles gjør det over å ha mistet vår kjære mor.
  Nå ser vi fram til å bli bedre kjent med Bjørg, og ønsker dem begge all lykke og Guds rike velsignelse over framtida. Vi gleder oss til brylluppet i vår, selv om det blir på 6 måneders dagen for mors bortgang.
  Kristen

  By Anonymous Anonym, at 24 februar, 2007 15:04  

 • Det var godt å høyra.... Syns det var i snaraste lage... Går jo ann å vera kjærestar ei tid å verta godt kjende, men de om det!!

  Godt de sønene og tykjer dette går bra, sjøl om det ikkje er lenge sidan mor dykkar døde!

  Guds signing!!

  By Anonymous Anonym, at 28 februar, 2007 15:22  

Legg inn en kommentar

<< Home