grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

21 april 2016

9-års bryllupsdag for Bjørg og Tobias

Det var den 21.april 2007 bryllupet stod, med vielse i Gyland kyrkje og festmiddag på Tonstadli. Tenk, nå er det 9 år siden! Mesteparten av dagen "feira" me på Gjenbruksbutikken i Kvinesdal, der me solgte varer for kr. 7.100.
Etter at kassaoppgjøret var i havn, nådde me bedehuset i Flekkefjord nett då dei hadde starta med middagen på familiesamlinga for store og små, litt før kl. 17.00. Pizzaen der smakte oss godt, og Sven sin andakt om den bortkomne sauen var tydelig både for små og store. Dei mange mindreårige sang "Alle, alle vil vi ha med, - til himlen!", leda av Bjørg Lilledrange og Tina.
Bjørnstjerne Bjørnson sin sang var også med oss i bryllupet: "Jeg velger meg april! I den det gamle faller, i den det ny får feste; det volder litt rabalder. Dog fred er ei det beste, men at man noe vil."
Presten talte over det skriftordet me sjøl hadde valgt ut: "Jeg vil gå foran deg, og bakker vil jeg sprenge. - så du skal vite at jeg er Herren, som kaller deg ved navn, Israels Gud." (Jes 45:2-3). Så takker me Gud for dei 9 åra me har fått - og for kvar ein dag Han lar oss få sammen i tida som kjem.