grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

11 juli 2016

Årene går ...

Guttane har blitt ektefeller og familiefedre for mange år siden. Bent og Ellen har sin 34 års bryllupsdag i slutten av måneden, Arne og Lillian hadde sin 33-årsdag i april, Bjarne og Unn-Iren sin 28-årsdag i juni, og Kristen og Elin får sin 30-årsdag (perlebryllup) i august. Me var på Lye og feira Geir Tore og Margunn sin sølvbryllupsdag lørdag 9.juli, 25 (!) var samla til kjekt selskap.
Barnebarna mine vert voksne ungdommer etter kvart, og det nye skoleåret som snart tar til drar store forandringer med seg for noen av dei. Kamilla (20) fekk prøve moras brudekjole, og mange hadde noe å seia i den anledning: Me ser både Kamillas mor og mormor, morfar og tanter.
Geir Tore og Margunn vert aleine til høsten: Kamilla drar som eittåring til Madagaskar (sic!), Tomas fortsetter på 3.året på Framnes VGS, Joakim til Lundeneset og Renate til Kongshaug. I dei andre familiene er det på samme vis, vil bare nevne at Ole Tobias drar til Danmark for meir utdanning og Maiken er blitt ansatt i resepsjonen på Plaza hotell i Oslo. Kristen og Elin flytter inn i  nytt hus i Kviteseid denne veka. Det er faktisk ikkje så heilt lett for ein far/farfar å følge med i alt. Men han er glad og stolt over det han får høyra og oppleva!