grápson ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον

07 juni 2010

Tonstadli-stevnet med over 350 venner

til 50-års jubileum, kr. 60.000 i kollekt til nybygg, stor takk til Aslaug og Ingve, engasjerende misjonspreken, gladsang av Fjordingane, hilsener, koldtbord og ei imponerende jubileumskake!Tonstadli nybygget

140 biler med Tonstadli-venner fra Rennesøy og Randaberg til Kvinesdal og Flekkefjord fylte parkeringsplassene på det 50 år gamle og sterkt fornya ferie-, kurs- og misjonssenteret. Kolbjørn Bø leda oss gjennom et tettpakket program. Han minnet om den første barneleiren som ble avviklet av Misjonssambandet i 1937, og ”Tonstadli-sangen” Ungdommens lykke er samfunn med Gud. Birger Helland fortalte om hvordan han ble sendt til leir på Tonstadli, og fikk ta imot Jesus som sin personlige frelser der. Han la sterkt på oss Paulus sine ord ”Jeg står i gjeld!”: Er du villig til å betale av på din gjeld til de som ikke har mottatt evangeliet?

Sirdal kommune er takknemlig for hotellplassene som nybygget gir Tonstad, for deilige koldtbord og god alkoholfri servering. Det ga både rådmann Berland og varaordfører Egil Netland sterkt uttrykk for i sine hilsener. Styrerparet siden juni 1997, Aslaug og Ingve Nord-Varhaug, fikk sin velfortjente takk for sitt imponerende arbeid, gode smil og pågangsmot både med leirarbeidet og det store nybygget. De kom fram med småjentene Karoline, Marie og Ingeborg og fikk gode ord og gaver. Torgny Gilje hadde skrevet en velformet prolog, og vi fikk se lysbilder fra arbeidet ved leirstedet. Kretsstyreleder Raymond Bjuland kom med hilsen og gaver fra kretsledelsen. Nybygget med tre leiligheter og rom med både hotellstandard og køysenger, er tilpasset den nye tida. Men formålet med leirarbeidet og budskapet der, er det samme som da forkynnerparet Gunda og Einar Tonstad startet opp leirstedet for 50 år siden. Svært mange i forsamlinga hadde fått et møte med Gud på Tonstadli og var takksamme til de som hadde lagt ned stort arbeid gjennom disse årene.

1 Comments:

  • Hei Tobias!
    Ei fin oppsummering av ein flott dag! Gildt å vera med!
    Gløymde å sei det til deg på sundag, difor nyttar eg høve her: Gratulerer med boka. Vonar eg får høve til å lesa ho.
    Anne Lise

    By Anonymous Anne Lise Myre Nilsen, at 08 juni, 2010 16:11  

Legg inn en kommentar

<< Home